BLI ÅTERFÖRSÄLJARE 

FÄRG är så mycket mer än ett svenskt, prisbelönt makeupmärke – vi brinner för äkthet och kunskap. Äktheten visar vi både genom att inte retuschera våra reklammodeller men också genom att aldrig sälja på en kund något den inte har nytta av. Kunskapen skänker vi kunderna genom att lära dem vilka färger de passar i och framför allt hur de ska använda produkterna för att kunna bli sitt bästa jag – oavsett om de vill vara klassiskt vackra, ha en normbrytande look eller bara vara attitydigt punkiga (som chefen alltid försöker vara…)

FÄRG vill jobba med frisörer och vi vill hitta dom salonger, som vill använda verkningstiden för att skapa en ännu bättre kundupplevelse. Det genom att kunna bjuda kunden på de bästa sminktipsen och en enkel quickfix. Om du vill jobba med makeup på det sättet så är FÄRG rätt samarbetspartner. Du får både vårt unika koncept för makeupkurser och en produktutbildning när du startar. Vi följer upp det med möjlighet till kompetensutveckling 1 gång per termin.

Vårt marknadsföringsmaterial når dig kontinuerligt över sociala medier där vi har en stark och inspirerande närvaro via vårt Instagramkonto och vår Facebooksida. Tack vare en Facebookgrupp för återförsäljare så kan du också lätt nå oss med frågor eller förslag.

Du når oss via: kontakt@fargcollection.se

“Produkterna är grymma och to die for”
– Miranda Sundström, admin FBgruppen Skönhetstips & Mode – 46.000 medlemmar

FAKTA:

Ambassadör med produkter från FÄRG – för dig som kontinuerligt arbetar och sminkar. Du vill kunna sälja till dina kunder och tjäna en provision men slippa ligga på lager utan vill kunna lägga dina kundbeställningar via webben så att de skickas direkt till kunden.

Återförsäljare med display. Med FÄRG har du det smarta systemet att du kan välja en eller flera olika smådisplayer. Vi har displayer för allt ifrån läppstift, läppglans, ögonskuggor, bryn, rouge, highlight, mineralpuder, concealer och foundation. Du väljer helt utifrån vad din kundgrupp vill köpa.

Återförsäljare med In store-displayer. När du har arbetat med FÄRG och visat på en bra försäljning har du möjlighet att komma upp en kategori med In store-displayer. Det är stora butiksdisplayer som har plats för större delen av FÄRGs stora sortiment. 

© 2022 - FÄRG Empowerment AB
SCROLL TO TOP