FÄRG – SÅ MYCKET MER ÄN MAKEUP

FÄRGS ägare och Vd, Birgitta Lagerholm:
”Men på riktigt – Varför är är normer så jäkla viktigt för alla? Vi på FÄRG avskyr normer! Normer är begränsande och gör livet mycket tråkigare – jag vill uppmuntra folk att våga sticka ut och vara sig själva – oavsett val av stil, ålder, ras och kön. Jag hamnade själv i ett vägval när jag var 45 och plötsligt insåg att jag hade, i hela mitt liv, böjt mig för en norm som inte alls passade mig. Följden blev att jag klippte av mig mitt långa blonda hår och tatuerade mina händer… Läs mer om det här. För mig är FÄRG så mycket mer än bara makeup, vi vill vara din kompis som uppmuntrar dig att våga välja ett mer spännande, utmanande och roligt liv. Helt oavsett om vi gör det med vår blogg, vår Youtubekanal, vår makeup och kunskap eller våra event.”

Och btw – Gunilla till vänster på bilden är 78 år gammal – vågar hon så vågar du!

FÄRGSTARK & CRUELTY FREE PÅ RIKTIGT

FÄRG grundades 2004 av Birgitta Lagerholm som även drev Makeupstudion – ett företag som har utbildat makeupartister mellan 1996 och 2020. Sortimentet innehåller foundations, puder, skuggor, rouge, contour/highlight och läpprodukter som passar alla från ljusaste till mörkaste hudton. FÄRGs skuggfärger är hyperflexibla så de kan användas torra eller fuktade – eller varför inte mixade med vår Big Boss-glans till en egen läppglansfärg? Vi älskar djur så produkterna är inte djurtestade och är godkända av PETA. FÄRG kommer aldrig att säljas i Kina så länge landet kräver djurtester – FÄRG är med andra ord cruelty free på riktigt och inte bara på pappret.

Är du intresserad av att bli återförsäljare – läs mer här, eller jobbar du för en skola och är intresserad av att ta in FÄRG – läs mer här.