FÄRG ♥ Gymnasiet

Sedan ett tiotal år tillbaka är FÄRG det makeupmärke som används mest ute på de gymnasieskolor som utbildar Hår- och makeupstylister på Hantverksprogrammet. Vi har, i 23 år, via vårt systerföretag Makeupstudion Education, utbildat upp till makeupartistnivå och det innebär att vi kan både makeupartistutbildning och vad branschen vill ha. Låt det komma er till nytta!

FÄRG, vårt makeupmärke, är både drygt och högpigmenterat vilket gör att det är ekonomiskt att köpa in och det är dessutom hyperflexibelt. Det sistnämnda innebär att du kan använda dem både torra och fuktiga eller mixa produkterna och därmed skapa nya nyanser och produktvarianter – Precis som en riktig makeupartist vill kunna arbeta. Dessutom finns det foundationfärger anpassade över ett stort färgspektrum – från den ljusaste till den mörkaste hudtonen.

Våra penslar är veganska och så är även en stor del av sortimentet. Produkterna är självklart EJ djurtestade och märket är PETA-certifierat.

FÄRG är också vinnare av Årets märke i Signature Awards 2018 och Årets remake i Skönhetsredaktörernas Beauty Oscars 2019.

KUNSKAP FÖR ATT UTBILDA

Vi erbjuder, förutom produkterna, ett alltid uppdaterat lektionsmaterial. Du hittar textmaterial, bilder, filmer, moodboards, övningsuppgifter samt elevdiplomeringar på färgmakeupacademy.se Vi erbjuder även kompetensutveckling av lärarna och tävlingar/stipendium för eleverna.
.

MAKEUPARTISTKVALITET

Högpigmenterad makeup som idag används av 1000tals makeupartister för TV- & fotojobb, reklamfilmer catwalks, tidningsomslag och beauty IRL.

Sminket är hyperflexibelt & mixbart med färger för alla hudtoner vilket uppfyller en makeupartists höga krav.

VÄRDERING #NoRetouch

Vi på FÄRG vill också arbeta emot den hets som skönhetsindustrin har skapat med sina osunda, hårt retuscherade reklambilder. Modellerna i FÄRGs reklam är därför oretuscherade. Vi vill visa att det äkta är det vackra! Detta var en del som gjorde att FÄRG blev vald till Årets märke i Signature Awards

Trygghet & Inspiration

Att arbeta med oss på FÄRG innebär både trygghet och inspiration för dig som lärare. Inte nog med att du alltid kan utgå med dina lektioner, ifrån vår ständigt uppdaterade läroportal färgmakeupacademy.se
Du får också en massa inspiration via våra sociala medier som är i ständig uppdatering.

Kundservice & Kompetensutveckling
Via vår Facebookgrupp för gymnasielärare har du direktkontakt med oss och kan lätt ställa frågor. Där får du även inbjudningar till våra inspirationsdagar och elevtävlingar. FÄRG vill vara ett närvarande märke som gör skillnad.

Vill din skola också jobba med FÄRG?