Bli en äkta återförsäljare för FÄRG Makeup

FÄRG är ett svenskt makeupmärke av makeupartistkvalitet – självklart med icke djurtestade produkter. Men FÄRG är framför allt också empowerment. Vill du stå med oss för att det äkta är det vackra – att vi inte behöver den enorma mängd retusch som samhället har lagt på oss? Vill du stå med oss för att makeup handlar om friheten att kunna leka med färger och därigenom förändra och boosta vilken look du än föredrar – och oavsett vilken hudton du har? Då ska du bli en del av FÄRG Family och bli återförsäljare.

Scrolla ned för att läsa mer.

7

FÄRG är också vinnare av Årets märke i Signature Awards 2018 och Årets remake i Skönhetsredaktörernas Beauty Oscars 2019.

Kunskap

Med över 22 års erfarenhet av pedagogik och makeupteknik kan FÄRG erbjuda såväl kortkurskoncept som onlineportal fullproppad med kunskap och inspiration.

Makeupartistkvalitet

Alla våra produkter är av hög kvalitet lämpat för såväl makeupartister som privatpersoner och erbjuder ett brett utbud av högpigmenterade färger för alla hudtoner.

Äkthet

Vår värdegrund är äkthet. Vi har valt att jobba för sundare ideal genom att sluta retuschera bort så kallade ”imperfektioner” från FÄRGs bilder. Vi vill framhålla att det äkta är det vackra.

För dig som har butik/salong och vill bli en äkta återförsäljare

Vi har har flera olika displayalternativ – alltifrån en liten display till att du kan ta in upp till 10 olika små displayer på hyllor som tillsammans bildar en enhet. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast och berättar mer.

För dig som är frilansande makeupartist och vill bli ambassadör

Arbetar du som frilansande makeupartist och vill ha en bra lösning för att kunna rekommendera och sälja de produkter du arbetar med på kunden? Då kan du bli ambassadör för FÄRG och ta upp beställningar på den makeup som kunden vill köpa. Helt utan att behöva stå för lagerkostnader. Du beställer hos oss till inköpspris och vi skickar till kunden som har betalat vanligt pris till dig. Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av oss så berättar vi mer.

Vi supportar våra återförsäljare

Är det något vi har så är det kunskap inom makeup. Jobbar du med FÄRG får du både vårt unika koncept för makeupkurser och en produktutbildning när du startar. Vi följer upp det med möjlighet till både kompetensutveckling och tillgång till vår läroportal som är fullproppad med kunskap och inspiration.

Självklart får du också marknadsföringsmaterial både utskickat men framför allt når det dig kontinuerligt över sociala medier där vi har en stark och inspirerande närvaro via vårt Instagramkonto och vår Facebooksida. Tack vare en Facebookgrupp för återförsäljare så kan du också lätt nå oss med frågor eller förslag.

Bli en äkta återförsäljare av FÄRG