FÄRGs VD Birgitta Lagerholm tar emot priset från The Signature Reports representant Aysha Jones

FÄRG vinner ÅRETS VARUMÄRKE 2018!

Under Glamationgalan den 25e november delades Signature Awards ut till företag som på olika sätt jobbar för mångfald. FÄRG blev stolt vinnare i kategorin Årets Märke.

Birgitta Lagerholm, FÄRGs VD och grundare säger: ”Jag är så glad och hedrad över att FÄRG har fått det här priset. För oss på FÄRG är det en självklarhet att alla är lika värda och vi försöker alltid att jobba inkluderande i allt vi gör. Det här priset bevisar att vi är en riktigt bra bit på väg!”

Kriterier för att kunna bli nominerad: inkluderande innehåll, inkluderande produkt/serviceområde och minst 2/5 av de personer som används i kampanjer måste vara andra än den allmänna normen inom ett område. Motiveringen till FÄRGs vinst lyder:

”Med nya krafttag har märket gått emot strömmen och satsar på äkthet genom att slopa retuscheringar och inkludera fler i sitt visuella språk och sortiment. FÄRG blev gult & visade att det är allt annat än fult, det är mångfald, allas rätt till skönhet och framförallt att våga göra om och göra rätt! Signature Awards för Årets varumärke 2018 går till FÄRG.”

Signature Awards presenteras av The Signature Reports under Glamationgalan – Skandinaviens största årliga mode- och skönhetsevenemang med fokus på mångfald. The Signature Reports är en onlineplattform och ett nätverk där mode, skönhet och livsstil, med innehåll från alla delar av världen, skapas för att tillgodose en stor majoritet av mänskligheten. The Signature Reports erbjuder offentliga talare och seminarier om både hållbart mode och skönhet med fokus på mångfald och inkludering. The Signature Reports drivs av LeNoir PR.